Review opdrachtgevers

Loran NooteboomLoran Nooteboom, Directeur Ayton

Michel heeft bij onze organisatie de ontwikkelingsfase geleid waarbij we naar een rewrite van een bestaande softwaretool gingen. Een meerjarig traject waarbij er onder hoge druk veel moest gebeuren. Ik heb Michel leren kennen als een sterk gedreven interimmanager.

Vol passie vreet hij zich in de materie in en zet hij zijn koers uit. Het projectdoel is bij hem heilig en al zijn inspanningen zijn daarop gericht. Herhaaldelijk heeft hij ons weten te verrassen met nieuwe inzichten en andere benaderingswijzen.

Tegelijkertijd heeft hij ons telkens een spiegel voorgehouden bij de aanpak van problemen waardoor we regelmatig nieuwe zaken hebben geleerd over projectmanagement.

Mathieu RuttenMathieu Rutten, Gemeente Den Bosch

Michel is van het type vastbijten en niet meer los laten. Hij heeft voor ons een prestatie van groot formaat geleverd! Vasthoudend, creatief, veel overtuigingskracht, weet mensen te binden en verzet gewoon veel werk. Als je een spannende, belangrijke klus hebt met een harde deadline; Michel is your man!

Paul Gelsing, Projectleider Gemeente Den Bosch Paul Gelsing

Ik heb Michel ingehuurd om een technisch en organisatorisch lastig project te trekken. Hij is volhardend en buitengewoon resultaatgericht, en heeft de creativiteit laten zien die nodig is om in moeilijke situaties het project weer vlot te trekken. Ook als persoon is Michel iemand die je er graag bij hebt: aardig, benaderbaar, zonder poeha - maar lastig wanneer hij lastig moet zijn.